0
Evropske lige

Jedanaest klonova jednog fudbalera su za Murinja idealan tim

Objavljeno: 26.02.14 u 21:16

Trener Čelsija, Žoze Murinjo, po ko zna koji put je veoma zanimljivom izjavom pokazao da opravdano nosi nadimak ‘specijalni’.

murinjo-kzs

Ovoga puta Portugalac je novinarima otkrio kojeg fudbalera bi, da to može, klonirao i od njegovih 11 klonova sastavio idealan tim.

„Mislim da bi ekipa sastavljena od jedanaest Aspilikueta mogla da osvoji Ligu šampiona i bila ravnopravna sa najjačim evropskim klubovima. Fudbal ne čini samo talenat, već i karakter, a Cezar poseduje sve potrebne ljudske osobine. Takvu vrstu igrača ja volim i to bi bio idealan tim za mene“, rekao je Murinjo.

Trener Čelsija je pohvalio još jednog svog igrača:

„Oskar je ogroman potencijal i već sada sjajan igrač, iako je tek drugu godinu u klubu. Trebaće mu vremena da se potpuno razvije i dostigne vrhunsku klasu, ali je voljan da uči i radi što je najvažnije. Ipak, od svojih igrača uvek tražim dokazivanje iznova i iznova, pa je tako i sa Oskarom. Nema izuzetaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter