0
ATP

Đoković ekspresno preko Aguta do četvrtfinala u Dubaiju

Objavljeno: 26.02.14 u 20:15

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale turnira u Dubaiju pošto je za 59 minuta igre savladao Španca Roberto-Bautistu Aguta sa 2:0 (6:1, 6:3).

Novak Đoković

Novak je odigrao skoro savršen meč koji je vrlo lako rešio u svoju korist, ne dozvolivši protivniku da ga ugrozi.

Nakon što je dobio prvi gem bez izgubljenog  poena, Đoković je odmah u narednom napravio brejk, koji je zatim potvrdio još jednim sigurnim gemom na svoj servis za sigurno vođstvo 3:0. Do kraja seta srpski teniser je još jednom oduzeo servis i dozvolio gem Agutu, za ubedljivih 6:1.

Bautista-Agut se bolje držao u drugom setu, u kojem je uspeo da sačuva svoj servis do 2:2, ali je onda Novak sjajnom igrom izborio i realizovao brejk lopte. Do kraja seta Đoković je još jednom oduzeo servis rivalu, zatim mu dozvolio da vrati brejk, ali na kraju ipak stigao do trijumfa 6:3 i plasmana u četvrtfinale.

Rival Novaku Đokoviću u četvrtfinalu biće Mihail Južni, koji je sa 2:0 (6:1, 7:6) bio bolji od Britanca Džejmsa Vorda. Srpski teniser vodi sa 6:3 u pobedama protiv ruskog tenisera.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter