0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Čelsi ubrzo dovodi i Markovića? (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.14 u 14:16

Udarna vest na današnjoj naslovnoj strani portugalskog lista „Rekord“ je informacija da Čelsi ima opciju da za 15 miliona evra dovede Lazara Markovića iz Benfike.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Marković je Benfiku pojačao prošlog leta, kada se za njegov potpis borio i londonski klub, delovalo je da je Benfika dobila borbu, ali je ponovo na videlo izašla dobra saradnja na relaciji Benfika-Čelsi (David Luiz, Matić, Ramireš… prodati Čelsiju) pa tako „Plavci“ imaju ugovorenu opciju da za 15 miliona dovedu Markeca u svoje redove.

List takođe navodi da je Marković čak i nadmašio očekivanja, tako da u slučaju da ne bude prodat Čelsiju, Benfika može da zaradi dosta na srpskom reprezentativcu.

Jedina začkoljica je što Markovićev ugovor do 50% poseduje Benfika a drugih 50% je u vlasništvu fonda koji trguje igračima. Čelsi ima opciju da Benfikin deo otkupi za 7,5 miliona, pa bi tako ukupna cena iznosila pomenutih 15 miliona.

Pogledajte na snimku ispod 7 golova koje je Markec do sada postigao za Benfiku dok osmu majstoriju možete pogledati ovde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter