0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda još daleko od dovođenja novog igrača

Objavljeno: 25.02.14 u 16:31

Navijači Crvene zvezde uveliko nagađaju koji bi košarkaš mogao da pojača njihov tim u narednom periodu pošto je trener Dejan Radonjić najavio da će do 3. marta u ekipu pojačati novi igrač.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Među onima čija se imena najčešće spominju su Skoti Hopson iz Anadolu Efesa, potom Majk Heris nekada igrač Jute Džez, a sada internacionaloac u Kini, pa čak se priča i o Bobiju Braunu. Međutim, sportski direktor kluba Davor Ristović tvrdi da je Zvezda još uvek daleko od realizacije neke od ideja.

„Nećemo da licitiramo imenima, kao što nikada nismo to ni radili. Nismo ni blizu nijednom igraču, ali ga tražimo, znajući da se 3. mart bliži. Do tada ćemo uraditi najbolje što možemo po klub“ – rekao je Ristović za Mondo.

Ristović je takođe demantovao da će novi igrač potpisati ugovor i za sezonu 2014/15 rekavši da će on biti tu samo da pomogne da se ova sezona završi uspešno, a otkrio je i da se košarkaš koji biti doveden igrati na spoljnim pozicijama.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter