0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Veličković: U Partizanu ne bih dobio neophodnu slobodu

Objavljeno: 25.02.14 u 11:34

Nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Bambergom nagađalo se da bi Novica Veličković mogao da se vrati u Partizan poput Milenka Tepića, međutim krilni centar je odlučio da kao i prošle godine sezonu privede kraju u Mega Vizuri.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bivši igrač Reala objasnio je zbog čega u ovom trenutku nije bilo realno da ponovo obuče crno-beli dres i kako je je razum nadvladao emocije.

„S obzirom da sam potpuno fizički spreman i da sam izuzetno željan da posle par sezona, u kojima sam imao problema sa povredama, ponovo igram i provodim dosta vremena na terenu, Mega Vizura je bila pravi izbor. Imao sam želju da dođem u Partizan, igranju pred najvatrenijim navijačima, povratku u Evroligu, ali sam potpuno svestan da ne bih mogao u crno belima, da dobijem minute i slobodu, koja mi je u ovom trenutku karijere neophodno potrebna, pa sam se opredelio za povratak u Megu. Mislim da sam na prelomnom trenutku u karijeri, i da jednostavno nemam mogucnost da se u ovom trenutku rukovodim emocijama“ – rekao je Veličković za portal kosarka24.com.

Pored toga Veličković je dodao da se nada da bi dobrim partijama u dresu Mega Vizure mogao da zaradi poziv u reprezentaciju za predstojeći Svetski kup.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter