0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Novica se vratio u Megu

Objavljeno: 24.02.14 u 15:07

Srpski košrkaš Novica Veličković do kraja sezone nosiće dres Mega Vizure, saopštio je danas klub iz Smedereva, a prenosi Tanjug.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Veličković je odlučio da se vrati u klub za koji je igrao prošle godine, s obzirom da je pre četiri dana raskinuo ugovor sa nemačkim Bambergom.

„Mega Vizura je bila pravi izbor s obzirom da sam potpuno fizički spreman i da sam željan da posle par sezona, u kojima sam imao problema sa povredama, ponovo igram i provodim dosta vremena na terenu. Imao sam želju da dođem u Partizan, igram pred najvatrenijim navijačima i Evroligu, ali sam potpuno svestan da ne bih mogao da dobijem minute i slobodu, koja mi je u ovom trenutku karijere potrebna. Mislim da sam na prelomnom trenutku u karijeri i da jednostavno nemam mogućnost da se rukovodim emocijama“, rekao je Veličković.

On je dodao da o inostranim ponudama nije razmišljao i da je igranje u Srbiji u ovom trenutku pravi izbor za njega.

„Ovako ću biti u najboljoj situaciji da izborim povratak u reprezentaciju i budem deo tima na Svetskom prvenstvu ovog leta. Pored toga, srpska liga tek počinje i moj novi klub do kraja sezone ima više od 20 utakmica, što je zaista jako važno za mene“, objasnio je krilni košarkaš.

Veličković je tokom karijere, osim za Partizan i Mega Vizuru, igrao i za madridski Real.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter