0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pečnik: Sve za titulu

Objavljeno: 25.02.14 u 11:20

Posle gotovo godinu i po dana pauze Crvena zvezda se pobedom nad Javorom iskoristivši remi Partizana u Novom Pazaru vratila na čelo tabele Jelen Superlige. Strelac jednog od dva pogotka Nejc Pečnik kaže da će njegovi saigrači i on dati maksimum kako bi ekipa nastavila da pobeđuje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Zvezda je na prvom mestu, a na nama je da guramo dalje. Dajemo sve za titulu. Odlučni smo da nastavimo sa pobedama, a i veoma svesni da je pred nama još teških mečeva i nema nikakave euforije. Jesmo dobro radili i samo ako svaki pojedinac da svoj maksimum onda ćemo da uspemo“ – rekao je Slovenac u izjavi za Sport.

Već ovog vikenda crveno-bele očekuje teško gostovanje u Jagodini, dok Partizan dočekuje ekipu niškog Radničkog pa je samim tim jasno da Zvezda mora da pobedi ukoliko želi da zadrži čelo tabele.

„Samo bod prednosti nama nedozvoljava da kalkulišemo. Pokušaćemo da od prvog minuta budemo na nivou i savladamo dobrog domaćina, koji nas je namučio na „Marakani“. Odlučuju detalji, a neka i ovog puta budu na našoj strani. Prema svim procenama trebalo bi očekivati neizvesnu šampionsku trku sa Partizanom do poslednjeg kola. Želje su obostrane, a rasplet više nego intresantan u naredna dva i po meseca. Verujem u moj tim i naše nove pobede“ – jasan je Pečnik.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter