0
Evrokupovi

Navijači Zenita napadali Nemce po ulicama Sankt Peterburga

Objavljeno: 25.02.14 u 17:26

Predigra za prvi meč osmine finala Lige šampiona u kojem će Zenit danas od 18 časova na stadionu Petrovski ugostiti ekipu Borusije iz Dortmunda odigrana je na ulicama Sankt Peterburga.

zenit-navijaci

Prema pisanju ESPN-a navijači domaćeg tima su tokom dana napadali pristalice „milionera“ gde god da su naleteli na njih.

„Budite oprezni, čuvajte se. Mogući su i drugi napadi. Domaći navijači se kreću u grupama od po 20 ljudi i napadaju sve koji imaju obeležja Borusije“ – napisao je na svom Tviter nalogu jedan od vođa navijača kluba iz Dortmunda, Jens Volke.

Ovu informaciju je potvrdio i jedan nemački policajac koji je sa navijačima Borusije doputovao u Sankt Peterburg kako bi brinuo o bezbednosti nemačkih državljana.

„Tokom dana navijači Borusije su nekoliko puta napadnuti, a najveći incident se desio na Nevskom šetalištu. Huligani su jednostavno su prilazili ljudima i pokušavali su da saznaju pričaju li na nemačkom. Koliko znam niko od naših navijača nije ozbiljnije povređen“ – obajsnio je policajac.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter