0
Evrokupovi

Murinjo opleo po novinarima zbog svoje izjave

Objavljeno: 25.02.14 u 17:07

Na konferenciji za medije pred meč osmine finala Lige šampiona u kojem će Čelsi u sredu igrati protiv Galatasaraja menadžer „plavaca“ Žoze Murinjo više je govorio o neprofesionalnosti novinara francuskog Kanala plus nego o samom meču.

Žoze Murinjo

Naime, brzinom munje u ponedeljak se svetom pronela jučerašnja Murinjova izjava „da on nema napadača u ekipi, a da Falkao nema tim“, koja je prema Murinjovim rečima izrečena već kada je intervju bio završen i to u šali.

„Vas novinare bi trebalo da bude sramota zbog kolege koji je to uradio. U pitanju je profesionalna etika. On je snimio i objavio privatni ragovor. Ne želim da se pravdam zbog onoga što sam rekao nego pričam o osnovama vašeg posla. Taj vaš kolega je pokazao da ne zna da ga radi. Sramota“ – kazao je ljutito Murinjo.

Portugalac se potom osvrnuo i na to što je samom izjavom praktično uz Monako ponizio i svoje napadače rekavši da zaista misli tako ne bi u Čelsi doveo Samjuela Etoa sa kojim je osvojio Ligu šampiona vodeći Inter, kao ida voli i poštuje svoje igrače.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter