0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Lovernj: Real najbolji u Evropi, ali…

Objavljeno: 25.02.14 u 21:52

Košarkaš Partizana Žofri Lovernj ističe da Real Madrid igra najbolju košarku u Evropi, ali da će njegova ekipa dati maksimum u prestonici Španije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Real dominira u Evroligi, dok Partizan muči muku na oba fronta najviše zbog kadrovskih problema, ali Lovernj naglašava da se crno-beli ne predaju.

“Ne moram mnogo da pričam u Realu, trenutno najboljem timu u Evropi. Neverovatnu spoljnu liniju prati odlična unutrašnja. Igramo pred njihovim navijačima. Čeka nas, s jedne strane teška utakmica, ali sa druge i laka. Kao što u ABA ligi ogromna većina ekipa ima izuzetan motiv da pobedi nas, tako mi hoćemo da budemo bolji od Reala. U Evroligi smo uspeli da postvarimo primarni cilj i plasiramo se među 16 najboljih ekip. Nemamo pritisak kao u regionalnom takmičenju da svaku utakmicu moramo da dobijemo, ali želimo da pokažemo da napredujemo iz meča u meč. Bez obzira na ime protivnika uvek nam je cilj da pružimo maksimum. Od toga nećemo odustati ni sada u Madridu“, izjavio je Lovernj, a prenose Novosti.

Meč Real – Partizan na programu je u petak od 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter