0
Fudbal

Drulović: Marković može da postane najbolji u Evropi

Objavljeno: 25.02.14 u 16:04

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je danas da ga raduje dobra forma napadača Benfike Lazara Markovića i poručio da bi on u budućnosti mogao da postane jedan od najboljih igrača u Evropi.

lazar-markovic-gol-benfika-gimares

Marković je sinoć pružio sjajnu partiju u pobedi Benfike protiv Gimaraeša (1:0), postigao je efektan pogodak, a imao je još nekoliko odličnih akcija nakon kojih njegovi saigrači nisu uspeli da psotignu gol.

„Marković je bio najbolji igrač na terenu, konstantno je vršio pritisak na fudbalere Gimaraeša i postigao je fantastičan gol. Nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. On je veliki talenat i ima mogućnost da u dogledno vreme postane jedan od najboljih igrača u Evropi. Marković je već veoma važan igrač za reprezentaciju Srbije“ – rekao je Drulović za portugalsku Antenu, a prenosi agencija Tanjug.

Drulović, koji je ostavio dubok trag u portugalskom fudbalu igrajući za Porto, uvrstio je Markovića na spisak reprezentativaca Srbije za prijateljski meč protiv Republike Irske u Dablinu 5. marta, a interesovanje Portugalaca za dešavanja u našoj selekciji su naglo porasla nakon što je žrebom odlučeno da „orlovi“ budu jedan od protivnika njihove reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2016.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter