0
Domaći fudbal

Sindikat profesionalnih fudbalera: Zahtevamo izvinjenje Zajednice Super lige (FOTO)

Objavljeno: 24.02.14 u 21:28

Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost uputio je danas saopštenje za javnost kojim zahteva izvinjenje Zajednice Super lige.

Jelen-Superliga2

„Dana 24.02.2014. godine sa početkom  u 18h održan je sastanak u prostorijama SPFN na kome su učetvovali kapiteni sledećih ekipa, Saša Ilić (FK Partizan), Nenad Milijaš (FK Crvena zvezda), Igor Đurić (FK Vojvodina) i Igor Matić (FK Čukarički). Sa ostalim kapitenima ćemo obaviti telefonske razgovore jer nisi bili u mogućnosti da učestvuju zbog fizičke udaljenosti. Jednoglasno smo se složili da je takozvani ‘Džentlmenski sporazum’ Zajednice Super lige da neće angažovati igrače koji budu pokretali postupke pred Arbitražnom komisijom, sraman i nedostojan vremena u kome živimo. Doneta je odluka da se napiše saopštenje za javnost u kome ćemo zatražiti da se Zajednica Super lige izvini svim igračima zbog pokušaja kršenja Ustavnog i demokratskog prava svakog pojedinca. Takođe ako Zajednica Super lige ne postupi u skladu sa našim zahtevima preduzećemo radikalnije mere“, stoji u saopštenju.

photo

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter