in , ,

Pejčinović: Biću jači posle operacije

Srpski fudbaler Nemanja Pejčinović, propustio je nekoliko poslednjih Nice. 26-godišnji defanzivac objasnio je da je to bilo zbog povrede i rekao je da će ići ove nedelje u Nemačku na operaciju.

nemanja-pejcinovic

„Radi se o pubičnoj kosti na kojoj ima edema već duže vreme, a to je povezano sa abdominalnim pojasom. Operacija će biti u Minhenu gde će me operisati najbolji stručnjaci u ovoj oblasti“, rekao je Pejčinović.

Srpski fudbaler rekao je da neće predugo odsustvovati sa terena.

„Rehabilitacija ukupno traje 4-6 nedelja, ali već posle dve nedelje počinjem sa laganim futingom“, kaže Pejčinović.

On smatra da je operacija bila jedino rešenje i da se njom ovaj problem trajno rešava.

„Operacija je u ovakvim slučajevima neizbežna. Mogao sam da nastavim da igram sa bolovima, kao što sam i praktikovao već duže vreme, ali svejedno bih jednog dana morao da odem pod nož. Posle operacije niko od operisanih igrača nije se žalio na bolove, tako da je to pozitivna stvar i siguran sam da će sa mnom biti isti slučaj. Igraću potpuno rasterećno i slobodnije posle operacije“, veruje srpski fudbaler.

Nekadašnji fudbaler Rada, OFK Beograda, Crvene zvezde i Herte rekao je kakve planove ima do kraja sezone.

„Na teren očekujem da se vratim krajem marta, da prvenstvo završim u Nici, a za kasnije ćemo videti“, zaključio je Pejčinović.

Nica je od Pejčinovićeve odsustva ušla u mini-seriju slabih rezultata, gde su doživeli dva poraza u prvenstvu i ispadanje iz Kupa, uz jedan remi. Ekipa sa Azurne obale trenutno zauzima 14. poziciju.

hotsport.rs/sem

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Jovana Jakšić čudesnim preokretom stigla do trofeja

Čavezova čarolija (VIDEO)