0
Evropske lige

Janković autor golova za špice

Objavljeno: 24.02.14 u 12:19

Verona je zabeležila još jednu pobedu u Seriji A, a trijumf nad Livornom u gostima će svakako biti upamćen po majstorskom golu srpskog fudbalera Boška Jankovića. Verona je slavila sa 3-2, a prvi pogodak na utakmici Janković je postigao u 33. minutu fenomenalnim udarcem sa tridesetak metara.

Boško Janković

Štampa u Italiji još jednom veliča majstorstvo srpskog fudbalera. U izveštajima se ističe da nisu zaboravljeni golovi iz prošle sezone protiv Kjeva, Rome, projektil protiv Kaljarija i „štikla“ protiv Lećea, a podseća se i na golove u dresu Crvene zvezde protiv PSV-a, protiv Viljareala i Himnastika kada je nosio dres Majorke i fenomenalne „makazice“ protiv Španije za „orliće“.

Janković nije krio oduševljenje ni svojim golom, kao ni zbog novog trijumfa njegove ekipe.

„Veoma bitna pobeda, zaslužili smo ova tri boda. Ja sam zaista presrećan zbog svog gola i zbog sjajne igre, kako svoje, tako i čitavog tima“, rekao je Janković.

Srbin je ove sezone bitno uticao na igru i rezultate svoje ekipe. Od ukupno 10 poraza koliko je Verona doživela, do čak sedam poraza je došlo kada srpski fudbaler nije bio u timu. 29-godišnji ofanzivni vezista smatra da je Verona na pravom putu.

„Treba da nastavim ovako, kako ja tako i cela ekipa. Još jednom smo pokazali da smo tim sa velikim karakterom“, kaže Janković.

Verona trenutno zauzima šestu poziciju i ima samo bod manje od petoplasiranog Intera. Jankovićeva ekipa u narednom kolu dočekuje Bolonju, koja se nalazi na jednoj poziciji iznad zone ispadanja.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter