0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Kontrolisali smo meč i zasluženo pobedili Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.14 u 22:55

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je svojoj ekipi na zasluženoj pobedi nad Partizanom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Atmosfera je bila fenomenalna! Nadam se da će ovako biti do poslednjeg meča ove sezone“, rekao je Radonjić za početak, a potom nastavio:

“Čestitke igračima i hvala navijačima koji su nas bodrili. Zajednički smo napravili ovu pobedu, osvojili dva veoma važna boda. Utakmica je bila čvrsta. Imali smo u pojedinim trenucima padove, posebno u napadu. Imali smo lošu koncentraciju na kraju i jednog i drugog poluvremena, a posebno u završnici meča kada smo specifičnim greškama ušli u neku nervozu. A imali smo utakmicu u potpunoj kontroli. Ali, za svih 40 minuta, odigrali smo onako kako je bilo potrebno da bismo savladali Partizan“, naglasio je Radonjić.

On je poručio da njegova ekipa ne sme da se opušta u nastavku sezone.

“Moraćemo da budemo na visini zadatka do kraja. Naravno da je posle žestokog ritma, velikog broja utakmica i velike potrošnje igrača potrebno da se ekipa regeneriše. Jako je dobro što konačno imamo jednu nedelju pauze do duela sa Mega Vizurom. To vreme ćemo da iskoristimo i da stanje Radenovića dovedemo u korisnije za tim. On je i večeras bio jako značajan igrač, igrao je pod opterećenjem i ovom prilikom želim da mu čestitam. Pokazao je karakter. Uostalom, cela ekipa je pokazala karakter i to se na kraju vratilo na najbolji mogući način“, rekao je Radonjić, a potom se osvrnuo na problem koji je jedan od najvažnijih šrafova Zvezdine mašinerije zaradio na utakmici u Evrokupu.

“Što se tiče Nelsonove povrede palca, veći problem smo imali tokom meča protiv Nižnjeg. Situacija je bila specifična s obzirom da je u prošlosti imao težu povredu te šake. Bio je prisutan strah kod svih nas, možda smo tada i nepotrebno rizikovali. Ali nakon pregleda zaključeno je da je u dobrom stanju“, zaključio je strateg crveno-belih Dejan Radonjić, a prenosi sajt kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter