2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Matić: Važno je da se svi odazovu, ako je potrebno pevaću himnu za sve

Objavljeno: 23.02.14 u 13:20

Za razliku od Adema Ljajića koji je imao problem sa Sinišom Mihajlovićem zbog toga što nije želeo da peva himnu Nemanja Matić je imao drugih poteškoća sa bivšim selektorom koje su na kraju, možda i malo prekasno, razrešene.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Čelsija u intervjuu za Danas govorio je između ostalog i o pevanju himne, ponosu, odazivanju pozivu selektoru…

„Ponosim se time što sam Srbin i s ushićenjem pevam ‘Bože pravde’. Iz srca, na moju ruku, još iz vremena igranja za mladu reprezentaciju. Ako je potrebno, pevaću je i za druge. Ali, poštujem pravo izbora onih koji drugačije osećaju, misle i iz bilo kog razloga ćute dok ide himna. Važnije je da se odazovu pozivu, a onda ponašanjem i igrom na terenu pokažu da im je stalo do svoje zemlje“ – istakao je pouzdani vezista Čelsija i srpske selekcije.

Matić je takođe iskoristio priliku da pruži podršku vršiocu dužnosti selektora Ljubinku Druloviću i da zatraži od javnosti, Saveza i saigrača da budu uz mladog stručnjaka koji je Srbiji doneo titulu prvaka Evrope vodeći omladinsku selekciju Srbije.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter