0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Karadžić daje Druloviću pravu šansu, o selektoru tek polovinom juna

Objavljeno: 23.02.14 u 09:44

Najpre se pričalo da će naslednik Siniše Mihajlovića biti poznat do kraja februara, potom je rečeno da će „orlovi“ pred odlazak na prijateljske mečeve u Severnu Ameriku dobiti novog selektora, da bi na kraju predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić otkrio da će to pitanje biti rešeno tek po povratku sa letnje turneje odnosno polovinom juna.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Pitanje selektora je i dalje otvoreno, Drulović je dobio šansu, od njega zavisi. Imamo četiri utakmice, videćemo kako će naša selekcija igrati i 15. juna ćemo staviti tačku na izbor selektora“ – rekao je Karadžić, koji će danas u Nici prisustvovati žrebu za kvalifikacije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Prvi čovek srpskog fudbala nema posebne želje pred žreb.

„Imamo jaku reprezentaciju, nismo u situaciji da biramo, apsolutno verujemo u kvalitet naše ekipe, bez obzira na koju ćemo grupu naići. Svako priželjkuje da dobije lakšu grupu, a videćemo kakve smo sreće“ – kazao je Karadžić.

Četiri utakmice o kojima priča predsednik FSS su prijateljske utakmice protiv Republike Irske (5. marta) i Brazila (9. juna) odnosno dva meča protiv još uvek nepoznatih rivala koji će biti odigrani u NJujorku i Čikagu krajem maja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter