0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić pred derbi: Nema favorita, Nelson spreman (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.14 u 14:12

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da se u derbiju sa Partizanom u Jadranskoj ligi nada još jednoj dobroj partiji svog tima, ali je dodao da u predstojećem meču nema favorita.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Jasno je da utakmice sa Partizanom nose specifičnu težinu, mi u ovom trenutku razmišljamo o našem statusu, jer su igrači umorni i roviti od povreda. To će se ipak, sutra staviti u drugi plan jer želimo da pružimo još jednu dobru partiju, uz maksimalno angažovanje“, rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je naglasio da je Amerikanac Demarkus Nelson u dobrom stanju, dok je Ivan Radenović neizvestan za sutrašnji duel.

„Očekujem da će Partizan izaći u najjačem sastavu i da će to biti dobra košarkaška predstava. Pritisak u ovom meču je najveći mogući, bez obzira na prethodne rezultate ova dva tima. Favorita nema, a Partizan dolazi u meč sa nama izlazeći iz krize. Ekipa ima puno potencijala, dolazak Pavlovića doneo je kvalitet i to će se videti posle nekog vremena“, zaključio je Radonjić.

Utakmica 21. kola Jadranske ige između Crvene zvezde i Partizana igra se u nedelju u hali Pionir od 20 sati.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter