0
Fudbal

Prandeli: Bio bi veliki hendikep za Italiju da Rosi ne igra na SP

Objavljeno: 22.02.14 u 20:15

Selektor Italije, Ćezare Prandeli, rekao je da će do poslednjeg trenutka čekati i nadati se da će Đuzepe Rosi uspeti da se oporavi od povrede i zaigra na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Đuzepe Rosi

„Rosi mnogo nedostaje Fiorentini i bio bi veliki hendikep za reprezentaciju da ne bude na Svetskom prvenstvu. On je skroman i vredan momak sa viskom moralnim kvalitetima, uz naravno, fudbalsko znanje. Čekaćemo ga do poslednjeg dana pred odlazak u Brazil“, rekao je Prandeli.

Podsetimo, Rosi se povredio na meču protiv Livorna u Seriji A i tako po treći put obnovio probleme sa desnim kolenom. Skoro dve sezone je proveo van terena zbog pokidanih ligamenata.

Rosi je karijeru započeo u Mančester Junajtedu, nakon čega je igrao u Njukaslu, Parmi i Viljarealu. U Fiorentinu je stigao 2012. godine i do sada je odigrao 21 utakmicu i postigao 15 golova. Za Italiju je nastupao 29 puta i 7 puta uspeo da se upiše u listu strelaca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter