0
Ostali sportovi

LŠ: Partizan poražen u Berlinu, Radnički korak bliže Barseloni

Objavljeno: 22.02.14 u 23:19

Vaterpolisti Partizana poraženi su od ekipe Špandaua, u okviru 6. kola B grupe Lige šampiona, rezultatom 10:9 (3:3, 2:2, 3:2, 2:2).

VK Radnički

Pred oko 1.000 gledalaca u Berlinu viđena je fantastična utakmica koja je na kraju rešena u korist nemačkog tima. Partizan je tokom čitavog susreta jurio prednost rivala, na kraju nadoknadili i zaostatak od 9:7, ali je 5.3 sekunde pre kraja Mateo Ćuk postigao pogodak za pobedu Špandaua.

Crno-beli su trenutno na 3. poziciji u B grupi sa 9 osvojenih bodova, 2 više od Špandaua i 4 više od Galatasaraja.

Drugi srpski predstavnik, Radnički iz Kragujevca, savladao je u derbiju ekipu Breše rezultatom 12:8 (3:1, 5:3, 3:1, 1:3).

Bio je ovo drugi trijumf Šumadinaca nad Italijanima za manje od mesec dana, pošto su u prvom susretu slavili sa 9:8.  Ovom pobedom Radnički je napravio veliki korak ka ‘fajnal siksu’ koji će od 29. do 31. maja biti održan u Barseloni.

Najefikasniji kod Radničkog su bili Srđan Vuksanović i Damir Burić sa po 3 gola, dva je dao Boris Zloković. Kragujevčani su jedina ekipa u Ligi šampiona koja ima sve pobede i nakon 6 kola ima maksimalnih 18 bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter