0
Evroliga

FOTO: KKCRVENAZVEZDA.RS

Juniorska Evroliga: Zvezda protiv INSEP-a za titulu

Objavljeno: 22.02.14 u 23:50

Juniori KK Crvena zvezda četvrtu godinu za redom će igrati u finalu Najk kvalifikacionog turnira pošto su u polufinalu deklasirali vršnjake iz Cedevite rezultatom 95:48.

FOTO: KKCRVENAZVEZDA.RS
FOTO: KKCRVENAZVEZDA.RS

Zvezda je furiozno stigla do finala i Zagrepčanima nije pružila ni najmanju šansu da je rezultatski ugrozi. Sve je bilo rešeno već na poluvremenu, kada su crveno-beli vodili sa 46:25, a potom samo povećavali prednost.

Najefikasniji u timu Zvezde bio je Vojislav Stojanović sa 23 poena i 5 skokova, Marko Radovanović je dodao 17 poena i 5 asistencija, dok je Bratislav Jeković meč završio sa 14 poena i 6 skokova.

Kod Cedevite jedini je dvocifren učinak imao Ante Žižić, koji je postigao 14 poena i imao 5 skokova.

U prvom polufinalu, INSEP je pobedio Mega Vizuru posebno zahvaljujući Stefonu Gombolu, koji je postigao 18 poena i imao 11 skokova. U poraženom timu, Radovan Đoković je postigao 20 poena.

Finalni meč između Zvezde i INSPE-a igraće se u nedelju od 15 časova. Ove dve ekipe već su se sastale u grupnoj fazi takmičenja, kada su crveno-beli slavili sa 77:54.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter