0
Fudbal

Roben se dogovorio sa Bajernom

Objavljeno: 21.02.14 u 11:52

Rukovodstvo Bajerna postiglo je dogovor sa Arjenom Robenom o produžetku saradnaje pa će iskusni Holanđanin u anrednih nekoliko dana potpisati novi ugovor prema kojem će u redovima aktuelnog evropskog prvaka ostati do 2017. godine.

Bayern Munich's Arjen Robben sticks out his tongue during his team's Champions League round of 16 second leg soccer match against Arsenal in Munich

Stari ugovor Robena sa Bajernom ističe narednog leta, a kako ne bi došli u situaciju da u poslednji čas pregovaraju pedantni Nemci su na vreme odradili ceo posao. Finansijski detalji novog ugovora za sada nisu poznati.

Roben je u dosadašnjem delu sezone odigrao 16 utakmica za Bajern u Bundesligi postigavši pri tome sedam pogodaka uz četiri asistencije za gol. Holanđanin je u bavarski klub došao 2009. godine i od tada je sa klubom osvojio čak osam trofeja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter