0
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

Pavićević: Nemamo pravo na kiks

Objavljeno: 21.02.14 u 12:29

Crnogorski fudbalski reprezentativac Savo Pavićević, največe pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, rekao je danas da se nada pobedi protiv Javora na debiju u crveno-belom dresu.

FOTO: FKCZ
FOTO: FKCZ

„Nadam se da će biti spreman, trenirao sam sa ekipom i situacija sa povredom izgleda mnogo bolje. Očekujem dosta navijača na mom zvaničnom debiju, prva utakmica uvek je najteža, ali nadam se nadam se da će debi biti krunisan pobedom“ – rekao je Pavićević za agenciju Tanjug.

Prema njegovim rečima duel sa Ivanjičanima uopšte neće biti lak, jer se radi o dobroj ekipi sa odličnim individualcima.

„U Zvezdi je pritisak normalan, uvek se traže pobede, ulog je veliki, titula, pa samim tim nemamo pravo na kiks. Moramo da se skoncentrišemo i uđemo maksimalno u meč“ – poručio je Pavićević.

Mladi reprezentativac Srbije Luka Milunović, koji je dobrim igrama na pripremama pokazao da bi u prolecnom delu mogao da ima značajniju minutažu nego jesenas, istakao je da svi u ekipi „žive za titulu“.

„Iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu trudim se da se nametnem treneru. Njegovo je da sastavlja tim, a mi igrači smo tu da mu „pomognemo“ u izboru. Želim da se golovima i asistencijama nametnem za mesto u timu u klubu koji volim“ – jasan je Milunović.

On ističe da u svlačionicu vlada veliko zajedništvo i da svi imaju jasan cilj.

„Ništa van terena nas ne remeti. Znamo za šta treniramo, znamo šta je naš cilj i sve ćemo da podredimo tome da titulu vratimo na Marakanu. Mnogo bi nam značilo da prekinemo Partizanov niz od šest titula, i nama i igračima i klubu i navijačima širom sveta. Mislim da ćemo se u maju svi radovati“ – zaključio je Milunović.

Utakmica između Crvene zvezde i Javora igra se u subotu od 18 sati na Marakani.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter