0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Njeguš: Nećemo ni da potcenimo ni da precenimo Partizan

Objavljeno: 21.02.14 u 15:36

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je u petak da će njegovi fudbaleri „hladne glave“ dočekati utakmicu s Partizanom u 16. kolu Super lige Srbije, kao i da će strpljivom igrom pokušati da osvoje bodove.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Brzo je prošlo vreme od starta priprema i prvi ispit nije nimalo lak. Subotnji meč dočekujemo hladne glave i na terenu ćemo opravdati poverenje navijača. Igraćemo strpljivo, a rivala ne želim da potcenim ili precenim. Izgaraćemo do poslednjeg atoma i pokušati da se radujemo zajedno“ – rekao je Njeguš novinarima na Gradskom stadionu, prenosi agencija Beta.

Fudbaleri Novog Pazara u subotu od 13.30 na svom stadionu igraju protiv Partizana utakmicu 16. kola Super lige Srbije. Novi Pazar je šesti na tabeli sa 24 boda, dok je Partizan na vodećoj poziciji sa devet bodova više.

„Pokušaćemo da ponovimo jesenje rezultate i budemo konkurentni za četvrto mesto i plasman u Evropu. Što se urađenog posla tiče, sad je kasno da se priča jesam li zadovoljan ili nisam. Utakmica je za 24 sata, nastavljamo prvenstvo s tim što imamo, a ja verujem u ove igrače“ – kazao je Njeguš.

On je dodao da će posle popodnevnog treninga odrediti sastav za Partizan, a od igrača neće moći da računa jedino na Bojana Đorđevića zbog žutih kartona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter