0
Evropske lige

Nejmar: Novac mi je pomogao, ali nije moj gospodar

Objavljeno: 21.02.14 u 23:50

Napadač Barselone, Nejmar, otkrio je u svojoj autobiografiji da je u martu 2006. godine odbio da pređe u ekipu Real Madrida i istakao da mu novac nije najvažniji u životu.

Nejmar

Promocija autobiografije pod nazivom ‘Zovem se Nejmar’ zakazana je za 26. februar, a Brazilac je otkrio neke zanimljive delove koje će ljubitelji fudbala uskoro moći da pročitaju:

„Novac mi je pomogao, ali nije moj gospodar. Definitivno nije najvažniji u mom životu. Imao sam ponudu da pređem u Real 2006. godine, ali sam je odbio“.

Povodom ovog slučaja se oglasio i Nejmarov otac:

„Novac koji je Real ponudio za transfer mog sina nije mogao da kupi njegovu sreću i da mu pruži ono što mu je bilo potrebno. Ni nakon prelaska u Barselonu Nejmar nije dozvolio da mu slava udari u glavu i da ga ponese. Iako ima neozbiljnu frizuru on oseća veliku odgovornost prema svojim obavezama i maksimalno je posvećen fudbalu. Posao sa Barselonom je bio ispunjenje sna i zadovoljio je obe strane“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter