0
TimeOut

Lebronovo pismo ocu (FOTO)

Objavljeno: 21.02.14 u 13:02

Lebron Džejms, jedan od najdominantnijih sportista sveta, nikada nije video svog oca, odrastao je jedino uz majku, kojoj je baš juče kupio nov Porše za rođendan.

Lebronovo pismo

Potpuno neočekivano, Lebron je na Instagramu napisao otvoreno i emotivno pismo svom ocu, koje prenosimo u celosti:

„Vau tata, zanš šta, ja te ne poznajem, nemam predstavu ko si, ali zbog tebe sam ovo što jesam danas. Snaga koju sam koristio je to što nisi bio kraj mene, to je delimično razlog zašto sam odrastao u ovo što jesam. To je razlog što želim da budem uz one koji se trude uz mene… Ja sam u poziciji da dozvolim da ljudi oko mene rastu i napreduju, možda se to ne bi desilo da sam imao dva roditelja, dve sestre, psa i drvenu ogradicu oko našeg dvorišta, znaš?“

Za sada nije poznato zašto je „Kralj“ ovo napisao, ali je verovatno samo želeo da „olakša“ dušu, što je toplo primljeno i od strane njegovih navijača koji su tek sada oduševljeni kada znaju da njihov idol ima i veliku unutrašnju borbu koju takođe uspešno dobija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter