0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Darko Lazić predstavljen u Spartaku (FOTO)

Objavljeno: 21.02.14 u 19:43

Danas je u prostorijama Spartaka iz Subotice predstavljeno i poslednje pojačanje kluba u ovom prelaznom roku. Ekipi je pristupio Darko Lazić, štoper Crvene Zvezde, kome je  izvršni direktor Damir Džimović poželeo dobrodošlicu i uspešnu sportsku polusezonu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Damir Džimović je istakao da se radi o mladom i talentovanom igraču, izdanku Zvezdine škole, koji će značajno pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji odbrane Spartaka.

„Poznato je da nas ovo proleće očekuje teška borba na dva fronta i cilj nam je bio da se kvalitetno pojačaju sve pozicije u timu. Mi smo veću rekonstrukciju tima napravili letos, kada je otišao veliki broj igrača koji su bili standardni prvotimci. Doveli smo nove fudbalere u Spartak. Tim smo gradili tokom celog jesenjeg dela a rezultatski uspeh nije slučajnost. U zimskom prelaznom roku smo se fokusirali na dovođenje igrača samo na pozicije u timu koje su po našem mišljenju trebale biti pojačane. Ulazimo potpuno spremni u nastavak prvenstva i sigurno puno jači nego jesenas. Uveren sam da sa trenutnim igračkim kadrom možemo napraviti velike rezultate“, rekao je Džamić za klupski sajt.

Darko Lazić
FOTO: FK Spartak

Darko Lazić je zadovoljan dolaskom u klub koji se još uvek uspešno bori na dva fronta:

„Kao što sam izjavio i prethodnih dana, najveći motiv za dolazak u Spartak je želja za dokazivanjem u novoj sredini kao i učešće u Kupu. Siguran sam da ću svojim znanjem i radom pomoći Spartaku. Moram da istaknem da sam ovde veoma lepo primljen, prezadovoljan sam odnosom saigrača prema meni“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter