in , ,

Šampionat Evrope u dvorani 2017. u Beogradu?

U gostima Atletskog saveza Srbije bili su predstavnici Evropske atletike, Hoze Luis de Karlos potpredsednik EA i Piter Staford koji je koordinator projekta.

Atletika

Povod posete je kandidatura za Evropske prvenstvo u dvorani 2017.godine, tako da su tom prilikom danas  obišli hotele u kojima bi bili smešteni timovi kao i Kombank arenu gde bi se održalo takmičenje. Prvi utiscu su vrlo pozitivni, tako da se nadamo da ćemo dobiti podršku Vlade Republike Srbije i moći da postanemo jedni od kandidata za ovaj veliki događaj. O tome će se odlučiti 3.maja 2014.godine u Frankfurtu kada će se sastati Evropski kansil i doneti odluka o domaćinu. Za sada kandidati za Evropsko prvenstvo u dvorani 2017. godine su Turska i Poljska.

“Atletski savez Srbije posle uspešno održanog EP u krosu nastavlja sa kandidaturama i organizacijom najvećih atletskih događaja. Naši najbolji atletičari zaslužuju da pred domaćom publikom osvajaju medalje. Grad Begrad i Ministarstvo omladine i sporta već su podržali ovu kandidaturu, a nadamo se da će isto uraditi i Vlada Srbije”, izjavio je generalni sekretar ASS-a Slobodan Branković.

hotsport.rs/Atletski savez Srbije

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Siti i Njukasl žele Živkovića

Top 10: Grinovi letovi na vrhu liste (VIDEO)