1
Domaći fudbal

Partizanu samo pet odsto ulaznica za meč u Novom Pazaru

Objavljeno: 20.02.14 u 18:26

Fudbalski klub Novi Pazar potvrdio je da će za utakmicu sa Partizanom u 16. kolu Superlige biti pušteno oko sedam hiljada ulaznica u prodaju.

fk-novi-pazar-stadion

“Bezbednost gledalaca je od presudnog značaja, ali prema prvim procenama u prodaji će se naći između sedam i sedam i po hiljada ulaznica. Naši navijači pripremaju neviđenu koreografiju“, rekao je portparol kluba Redžep Korać radiju “Sto plus“.

On je potom negirao pisanje pojedinih medija da će meču prisustvovati 500 navijača Partizana.

“Neki mediji licitirali su brojkom od 500 pristalica crno-belih, ali njih sigurno neće biti toliko. Partizan može da računa na najviše pet odsto od ukupnog broja ulaznica“, istakao je Korać.

Ulaznice će se prodavati na biletarnici Gradskog stadiona od petka u 10.00.

Za centralni deo zapadnog sektora biće potrebno izdvojiti 600 dinara, istočna tribina i bočni delovi zapada koštaće 400 dinara, dok će se ulaznice za severnu tribinu prodavati po ceni od 100 dinara.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana na programu je u subotu od 13.30.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Realno je 10% od ukupnog broja stampanih karata,ali bez obzira Sandzak je crno-beli tako da ce biti 50 : 50 !!! Sto nece biti kod sudije,tu ce biti barem 60:40 !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter