0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stigle nove tužbe u Ljutice Bogdana, igrači dobijaju pare do ponedeljka

Objavljeno: 19.02.14 u 08:51

Nakon što su menice aktivirali nekadašnji sportski direktor kluba Zoran Stojadinović i Fudbalski klub Jagodina Crvena zvezda se našla u novom problemu pošto su na njenu adresu stigle nove tužbe i to iz Užica i sa Banjice.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sloboda je pokrenula spor protiv crveno-belih zbog toga što nije dobila svoj deo od transfera Nikole Maksimovića u Torino iako je novac stigao na Marakanu, dok Rad zahteva da mu bude isplaćen novac za transfere Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića kao i procenat od transfera reprezentativnog veziste u Anderleht.

Podsećamo da je Crvena zvezda na volšeban način uspela da dobiju dozvolu da licencira fudbalere koje je dovela u zimskom prelaznom roku kao i Lazovića i Rakića koji nisu igrali u jesenjem delu sezone, da bi odmah potom na videlo izbili novi problemi.

Bez obzira na sve jedan od potpredsednika kluba Slaviša Kokeza obećao je igračima da će do ponedeljka dobiti drugi deo dogovorene isplate, ali je i zamolio fudbalere da po okončanju sezone ne traže jednostrani raskid ugovora. Kokeza je obećao igračima koji budu imali inostrane ponude da će im uz razumno obeštećenje biti dozvoljeno da napuste klub.

Očekuje se da početkom sledeće nedelje igrači koji su pristali na revizije ugovora potpišu to što je dogovoreno, a prema grubim proračunima Zvezda bi tako mogla da uštedi oko dva miliona evra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter