0
Evrokupovi

Simeone: Atletiko nije favorit

Objavljeno: 19.02.14 u 12:22

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone odbio je da prihvati ulogu favorita u dvomeču sa Milanom u osmini finala Lige šampiona.

Diego-Simeone

Ni Milan ni Atletiko ne dočekuju prvi duel u dobroj formi, pošto “roso-neri“ odavno beleže slabe partije, dok su Madriđani u poslednje dve nedelje doživeli poraze od Reala u Kupu kralja i Almerije u Primeri.

„Očekujem otvorenu utakmicu u kojoj će sve biti moguće i zato ne želim da dajem bilo kakva predviđanja. Jasno je svima da će duel na “San Siru“ biti od izuzetnog značaja za revanš. Očekujem sjajni Milan, najviše zbog njegove bogate istorije, što se još kako oseti u ovakvim mečevima. Sastajemo se sa izuzetno jakim rivalom“ – rekao je Simeone i dodao:

„Ni najmanje se ne osećamo kao favoriti. Na terenu ćemo morati da pokažemo svoju snagu, a to neće biti nimalo lako, jer je poznato da italijanski timovi najbolje koriste i najmanje šanse da postignu gol. Zato moramo biti fokusirani tokom svih 90 minuta“ – izjavio je Simeone.

Utakmica Milan – Atletiko na programu je u sredu od 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter