0
Domaći fudbal

Rad podneo tužbu, Zvezdi neizvesna dozvola za registrovanje igrača

Objavljeno: 19.02.14 u 20:39

Nakon neuspelih pregovora oko izmirenja dugovanja, rukovodstvo fudbalskog kluba Rad rešilo je da podnese tužbu protiv Crvene zvezde Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

luka-milivojevic

Podsetimo, Zvezda duguje ‘građevinarima’ nešto više od 1,8 miliona evra po osnovu transfera Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića.

„Pokušavali smo više puta da se dogovorimo, bili smo spremni i na ustupke, jer nam je novac stvarno potreban. Ali, na kraju nismo više imali gde. Očekujemo presudu u narednih nekoliko dana“, rekli su čelnici Rada.

Ukoliko Zvezda ne izmiri svoja dugovanja na kraju sezone će joj biti oduzeta dozvola da registruje igrače za domaća i evropska takmičenja. Uprava Rada je u decembru preuzela klub i od tada su igračima isplaćene četiri zaostale plate. Uprkos tome postoji još mnogo dugovanja, a Zvezdina uplata bi pokrila trenutne probleme kluba sa Banjice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter