0
Fudbal

Pelegrini u Španiji traži zamenu za Harta

Objavljeno: 19.02.14 u 16:01

Čini se da je menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini definitivno izgubio poverenje u Džoa Harta, iako je ovaj standardni repreezntativac Engleske, i već se dao u potragu za novim čuvarom mreže.

Čileanac namerava da na Itihad dovede jednog od dvojice španskih reprezentativaca – Viktora Valdeza ili Ikera Kasiljasa. Dovođenje golmana Barselone neće biti lako pošto mu Monako navodno nudi godišnju platu od 12 miliona evra, dok sa druge strane eventualni angažman čuvara mreže Reala ne bi trebalo da bude komplikovan pošto je nekada nezamenjivi član tima „kraljevskog kluba“ u spoeldnje vreme više na klupi za rezerve nego na terenu.

Ukoliko nijednu od dve navedene opcije ne bude moguće realizovati Pelegrini planira da se okrene iskusnom Argentincu Viliju Kavaljeru, golmanu Malage sa kojim je već sarađivao u vreme kada je i on bio član ovog španskog kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter