0
Domaći fudbal

Lazović: Očekujem veliku borbu

Objavljeno: 19.02.14 u 14:16

Dilema više ne postoji. Svojim igrama tokom kontrolnih susreta, Darko Lazović razuverio je i najveće skeptike.

Forma povremenog reprezentativca Srbije sigurno da raduje trenera Stojanovića koji će imati velikih „muka“, onih slatkih da izabere najbolje igrače za navalni deo tima.

„Vratili smo se iz Slovenije gde smo tokom tri nedelje boravka naporno radili. Optimisti smo pred nastavak prvenstva zbog igre koju smo prikazivali na kontrolnim utakmicama i spremni čekamo premijeru protiv Javora na Marakani. Istina je da nam je tim iz Ivanjice ostao „dužan“ zbog poraza koji su nam naneli u prethodnom duelu. Međutim, i da nije tako, ništa se ne bi promenilo, jer je naš cilj u svakom susretu pobeda“ – ističe Lazović u izjavi za zvanični sajt kluba.

Povremeni reprezentativac Srbije, takođe smatra da je meč sa Ivanjičanima samo jedan od 15 „finala“ koje crveno-bele očekuje u prolećnoj polusezoni.

„Svi timovi su se dobro pojačali. Smatram da smo i mi dobro odradili prelazni rok, zbog čega mislim da nas čeka zanimljivo prvenstvo. U odnosu na ranije sezone sigurno jedno od najzanimljivijih i najujednačenijih. Očekujem veliku borbu nadam se osvajanju prvog mesta“ – konstatovao je Lazović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter