0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

I dalje neizvesno da li će Partizan otputovati u Berlin

Objavljeno: 19.02.14 u 09:53

Vaterpolisti Partizana trebalo bi u subotu da odigraju meč 6. kola Lige šampiona protiv Špandaua u Berlinu, kažemo trebalo pošto još uvek nije izvesno da će crno-beli uspeti da stignu do glavnog grada Nemačke.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, višestruki prvak Evrope još uvek nije dobio obećanu pomoć od kompanija koje su dale reč da će da pomognu tako da je klubu sa Banjice preostalo samo još da se nada da bi uskoro moglo nešto da se promeni na finansijskom planu

„Ništa se ne dešava. Videćemo danas-sutra… Nadamo se da ćemo otputovati na megdan Nemcima. Radimo normalno kao da je sve u najboljem redu, pripremamo se za Špandau“ – rekao je u izjavi za Novosti trener crno-belih Vladimir Vujasinović.

Podsećamo da je predsednik Partizana Aleksandar Šoštar najvio d postoji opasnost da ovaj klub prekine učešće u Ligi šampiona iako je odlično igrao u prvom delu takmičenja i nalazi se na odličnom putu da obezbedi učešće na završnom turniru koji će se od 29. do 31. maja održati u Barseloni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter