0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Volkov: Vreme je da Novi Pazar kapitulira

Objavljeno: 18.02.14 u 17:17

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov istakao je da crno-beli igraju mnogo ozbiljnije nego prošle godine i da se nada da će Novi Pazar konačno kapitulirati na domaćem terenu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Čeka nas teško gostovanje Novom Pazaru, pogotovo što je prvo kolo. Sve oči će biti uprte u tu utakmicu. Mi poštujemo protivnika, ali vreme je da i oni kapituliraju. Znamo šta nas čeka, ali se nećemo busati u grudi, bićemo skromni, ali i samouvereni“, izjavio je Volkov novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Napredak u igri crno-belih je očigledan, ali to treba pokazati i u prvenstvenim mečevima.

„Drugačije sve izgleda, ali pripremni period je jedno, sve ostalo je drugačija priča. Ne bih davao sad neke prerane ocene, ali na osnovu ovoga kako smo radili i kako smo igrali imamo prava da se nadamo samo dobrim stvarima… Izgledamo dosta ozbiljno, dosta bolje nego prošle godine, a na nama je da to i pokažemo na takmičarskim utakmicama“, naglasio je defanzivac Partizana, apotom je dodao:

„Kad kažem da izgledamo dosta bolje, prvenstveno mislim na zadnju liniju. Odbrani sada igraju svi, svih 10, 11 igrača, što nije bio slučaj u prethodnim mesecima, tako da je nama lakše, imamo veću čvrtstinu u odbrani“, zaključio je Volkov.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana na programu je u subtou 22. februara od 13.30 časova.

Jesenji deo šampionata crno-beli su završili na prvom mestu sa 33 boda, bodom više od Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter