0
Evrokupovi

1/8 finala Lige šampiona: Siti dočekuje Barsu, Bajer Parižane (20:45)

Objavljeno: 18.02.14 u 09:43

Večeras se nastavlja takmičenje koje su ljubitelji fudbala širom sveta željno iščekivali. Od 20 časova i 45 minuta igraju se prva dva ovosezonska meča osmine finala Lige šampiona.

Liga sampiona

U derbiju prvog dana takmičenja, Mančester Siti će na „Etihadu“ dočekati ekipu Barselone. Što se igračkog kadra tiče, Siti će biti bez najboljeg strelca Serhija Aguera, koji je povređen, kao i bez suspendovanih Nastasića i Milnera. Sa druge strane Katalonci će biti kompletni.

Siti je grupnu fazu takmičenja završio na drugoj poziciji iza moćnog Bajerna, ali i sa pobedom u Minhenu nad prvakom Evrope. Barsa je, očekivano, osvojila prvo mesto u svojoj grupi, ali nije pružila impresivne partije kao prethodnih sezona u grupnoj fazi talmičenja.

Što se međusobnih susreta tiče, Mančester Siti je pre skoro pet godina savladao Barsu u prijateljskom meču sa 1:0 i od tada se nisu više sastajali.

U drugom susretu Bajer će u Nemačkoj dočekati favorizovani PSŽ. Glavni ‘nedostatak’ u ovom meču biće izostanak Kavanija, dok će ostali igrači uglavnom biti spremni za večerašnji duel.

Leverkuzen je plasman u osminu finala ostvario sa druge pozicije u grupi A u kojoj je bio iza Mančester Junajteda a ispred Šahtjora i Real Sosijedada. PSŽ je bio dominantan u svojoj grupi pored Olimpijakosa, Benfike i Anderlehta, osvojivši 13 bodova u prvih 5 kola, uz poraz u poslednjem kolu kada je prvo mesto već bilo obezbeđeno.

Oba meča počinju od 20 časova i 45 minuta a prenos možete pratiti na našem portalu od prvog do poslednjeg minuta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter