0
Domaći fudbal

Romantičari predstavili četiri pojačanja

Objavljeno: 18.02.14 u 16:40

Fudbalski klub OFK Beograd je u sam smiraj prelaznog roka doveo pojačanja za nastavak sezone.

pojacanja ofk-e

„Romantičari“ su predstavili čak četiri nova igrača Jovicu Vasilića, Stojana Pilipovića, Mitra Novakovića i Marka Gajića.

„Drago mi je da sam sve vratio u OFK Beograd, imam veliku želju da osvojim kup, znam da je ekipa mlada, ali verujem da možemo i daleko da doguramo prvenstvu“, rekao je Mitar Novaković, najiskusnije pojačanje plavo-belih.

„Ekipa je odlično pripremljena, spremna za start sezone i za sve izazove koji nas očekuju. Želja za uspesima u ovoj sezoni me je i vratila na Karaburmu, a uz pojačanja koja su stigla, ovaj tim može mnogo da ostvari ove sezone“, ističe povratnik na Karaburmu Stojan Pilipović.

„Korak više u karijeri je i osvajanje kupa, što mi je velika želja, slažem se sa saigračima da imamo dobru ekipu, a verujem da ćemo to i pokazati na terenu. OFK Beograd je veliki klub, klub sa tradicijom i zaslužuje da u svoje vitrine vrati trofej kupa Srbije“, kazao je dojučerašnji kapiten Slobode Jovica Vasilić.

„Velika mi je čast obući dres OFK Beograda i biti u društvu ovakvih igrača. Svima nama je isti cilj i mislim da možemo da ostvarimo zacrtano. Na nama je da dokažemo to i na terenu, a i da obradujemo navijače“, zaključio je Marko Gajić.

Prvi meč u prolećnom delu šampionata OFK Beograd igra u gostima protiv Voždovca u subotu, 22. februara u 13.30 časova.

hotsport.rs/ofkbeograd.co.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter