0
Evroliga

Lamar Odom ‘’ bomba’’ Laborala i cele Evrope

Objavljeno: 18.02.14 u 22:16

Američki košarkaš i nekadašnji igrač NBA klubova iz Los Anđelesa, Lamar Odom i zvanično je postao novi član španske Laboral Kuće. Odom je potpisao dvomesečni ugovor sa timom iz Vitorije uz opciju produžetka do kraja sezone i tako potvrdio “bombu” koju je juče na Tviteru objavio prvi čovek agencije “Beobasket“ Miško Ražnatović.

lamar-odom-clippers

Očekuje se da će krilni centar debitovati u Evroligi na meču sa Unikahom 27. februara. Odom je u NBA igrao za Kliperse, Lejkerse, Majami i Dalas, a sa Lejkersima je osvojio i dva šampionska prstena.

Nakon toga je prešao u Dalas Meverikse, međutim nije uspevao da dostigne prepoznatljivu formu, pa je nekoliko puta bio izostavljan iz rostera . Američki mediji tada su pisali da je za to zaslužna depresija u kojoj se nalazi, ali i konzumiranje narkotika.

Prethodnu sezonu je proveo kao član Los Anđeles Klipersa za koje je prosečno beležio samo četiri poena po meču. Lamar Odom ima 34 godine, visok je 208 cm i igra na poziciji krilnog centra

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter