0
Domaći fudbal

Đurić: Nisam dao ostavku, odlazim u decembru! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.14 u 19:00

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da nije dao otkaz i dodao da će na svojoj poziciji ostati do decembra, a da će u međuvremenu klub pronaći adekvatnu zamenu.

Dragan Đurić

Đurić se posle nekoliko meseci odsustva iz javnosti obradio medijima posle sastanka Upravnog odbora kluba i potvrdio da će njegovu funkciju obavljati potpredsednici kluba.

“Nisam podneo ostavku, samo u narednih pet, šest meseci neću moći da budem prisutan u klubu u onoj meri kao u prethodnih šest godina. Ovlašćenja sam preneo na potpredsednike, a ja ću se uključivati koliko mogu. Neću se ponovo kandidovati u decembru, u međuvremenu moramo da pronađemo pravu zamenu, a to neće biti lako, jer bilo bi lepo kada bismo mogli da kažemo das mo pronašli čoveka koji će u narednih šest godina osvojiti četiri titule’“, istkao je Đurić.

On je takođe istakao da je cilj sedma titula I da je klub učinio sve u zimskom prelaznom roku kako bi to omogućio.

“Naš cilj je sedma titula, doveli smo trenera koji ima velike ambicije, procenili da je jedan od najboljih trenera kod nas i mislim da smo uradili pravu stvar što se vidi po igrama i ponašanju za vreme priprema. Moram da se zahvalim Vuku Rašoviću, mislim da je on uradio posao korektno. U jesenjem delu smo osvojili titulu sa bodom razlike. Ovo je možda najteža sezona u ovih pet, šest godina. Jedan od osnovnih razloga je loše urađen prelazni rok i neke stvari koje nismo planski radili. Seli smo i dogovorili se i od septembra pripremali prelazni rok koji smo uradili u ovom januaru. Uradili smo ono što treba, doveli smo trenera i igrače koji su prava pojačanja“, naglasio je Đurić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter