0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Tek sad osećam pritisak igranja za Partizan

Objavljeno: 18.02.14 u 22:38

Najbolji igrač Partizana ove sezone i jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope, Bogdan Bogdanović rekao je da je tek ove sezone osetio šta znači pritisak igranja za Partizan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Ovo je prva sezona u kojoj osećam pritisak o kom su mi pričali iskusni igrači. Nije lako, ali pokušavam da se nosim. Na kraju, svako ko želi da postane veliki igrač i da da doprinos timu, mora da prođe kroz to. Neretko je sam rešavao utakmice, a sa svakom sjajnom rolom rasla su očekivanja, samim tim povećavao se i pritisak.“, kazao je Bogdanović u izjavi za Novosti i  istakao i da crno-beli neće odustati od četvrtfinala Evrolige dokle god imaju teorijske šanse za plasman.

“Šanse su nam umanjene porazima nad Lokomotivom kod kuće i Bajernom koga smo „imali“ u Minhenu, ali nećemo odustajati od četvrtfinala dokle god postoje šanse iako nam je ABA liga prioritet. Na svakoj utakmici kod kuće idemo na pobedu – kaže reprezentativni kombo-bek pred duel 7. kola Top 16 protiv Galatasaraja.

On je prokomentarisao i dolazak Saše Pavlovića, koji je u prvoj utakmici u dresu Partizana protiv Širokog pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu Duška Vujoševića

“Saša nam je sigurno veliko pojačanje, što je potvrdio na svom debiju. Sjajan je košarkaš, sa ogromnim iskustvom, igračkim i ljudskim karakteristikama. Nećemo dugo čekati da sa se potpuno uklopi“, tvrdi Bogdanović uz konstataciju da su veliku podršku celoj ekipi pružali navijači u po pravilu ispunjenom “Pioniru“.

Utakmica između Partizana i Galatasaraja na programu je u četvrtak od 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter