0
Košarka

FOTO: KKCRVENAZVEZDA.RS

Zvezdini juniori ubedljivo savladali Partizanove i zadržali perfektan učinak

Objavljeno: 17.02.14 u 20:14

Juniorski tim Crvene zveze Telekom nastavio je sa odličnim rezultatima ove sezone. Izabranici trenera Slobodana Klipe ubedljivo su prvi na tabeli, u dosadašnjih 14 kola upisali su isto toliko pobeda, a poslednji trijumf u nizu zabeležili su duelu sa večitim rivalom Partizanom.

FOTO: KKCRVENAZVEZDA.RS
FOTO: KKCRVENAZVEZDA.RS

Zvezdini juniori savladali su crneo-bele sa 88:64, po četvrtinama 18:19, 22:18, 28:17, 20:10 i tako se učvrstili na vrhu tabele. Crveno-beli slomili su otpor Partizana veoma agresivnim ritmom u drugom poluvremenu. Vrlo snažnom i dobrom odbranom naterali su rivala da izgubi čak 26 lopti, a kada je proradio i šut za tri poena pitanje pobednika je bilo rešeno.

Poene za Crvenu zvezdu Telekom u ovom meču postigli su: Aranitović 10, Anđelković 13, Trajković, Ostojić 2, Kenić, Stojanović 22, Rakićević 12, Lazarević 11, Jeković 6, Radovanović 10, Stajkovski 2, Miladinović.

Ovim trijumfom učenici trenera Slobodana Klipe napravili su najbolju uvertiru za Evroligin Najk kvalifikacioni turnir na kome brane trofej i koji je programu od 21. do 23. februara u dvoranama Basket siti i Basket lend.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter