0
Tenis

Serena tražila i dobila ‘vajld-kard’ za turnir u Dubaiju

Objavljeno: 17.02.14 u 15:51

Trenutno najbolja teniserka sveta Serena Vilijams nije bila prijavljena za WTA turnir u Dubaiju pošto se još uvek oporavljala od povrede leđa koja je mučila i na Australijan Openu, ali kako je uspela da se oporavi zatražila je specijalnu pozavnicu od organizatora koji su joj rado izašli u susret.

Serena Vilijams

„Konačno se osećam bolje, ali mi je žao što se nisam na vreme opravila da učestvujem i u Dohi. Postalo je dosadno da svaki dan samo treniram. Bila sam u fazonu – dosta je bilo, vreme je da počnem da igram“ – objasnila je Serena.

Vilijamsova je naravno postavljena za prvog nosioca što znači da je slobodna u prvom kolu, a već u četvrtfinalu bi mogla da se sastane sa Jelenom Janković koja se nalazi u njenoj četvrtini žreba, dok je eventualni meč protiv Ane Ivanović koja je izbacila sa turnira u Melburnu moguć tek u finalu.

Koliko se Serena dobro oseća govori i podatak da se prijavila i za učšeće u konkurenciji parova gde će nastupiti sa sestrom Venus.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter