0
Evropske lige

Radovanović: Imali smo Juve

Objavljeno: 17.02.14 u 12:42

Fudbaleri Kjeva poraženi su od lidera Juventusa u 24. kolu Serije A sa 3:1, a jedan od najzapaženijih u ekipi gostiju bio je Ivan Radovanović.

ivan-radovanovic-kjevo-profil

Srpski reprezentativac je posle jednonedeljne pauze zbog kartona ponovo odigrao svih 90 minuta za Kjevo u visokom ritmu.

„Ovo mi je 20. utakmica u sezoni , 15. na kojoj sam starter i zbog toga sam i došao u Kjevo. Bio mi je potreban kontinuitet igara. Moja dobra igra danas malo bledi zbog poraza, ali uvek dajem maksimum“ – kaže Radovanović.

Kjevo je imao aktivan rezultat protiv Juventusa, gde je sa nekoliko prilika možda mogao da izvuče i bod, ali vodeća ekipa italijanskog prvenstva nije dozvolila iznenađenje.

„Imali smo Juve kod 2:1. Imali smo dve prilike da izjednačimo, ali smo primili treći gol. Protiv velikih ekipa i najmanju grešku uvek platiš, tako je u Seriji A“ – rekao je Radovanović.

Naredni rival za ekipu 25-godišnjeg srpskog reprezentativca biće Katanija, koja se takođe bori za opstanak.

„Biće teško do samog kraja, sada nas čeka meč sa Katanijom u Veroni i ona nam je direktan konkurent u borbi za opstanak, tako da tu svakako moramo da idemo na pobedu“ – zaključio je Radovanović.

Meč Kjevo – Katanija igra se u nedelju, 23. februara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter