0
Fudbal

Lipi ide u penziju

Objavljeno: 17.02.14 u 17:33

Legendarni italijsnki fudbalski stručnjak Marčelo Lipi najavio je da će po okončanju tekuće sezone završiti trenersku karijeru, makar kada je u pitanju klupski fudbal.

lipi

„Po završetku ove sezone neću više trenirati klubove, nemam više energije da vodim treninge svakog dana. Ali, ne bih isključio mogućnost da preuzmem neku reprezentaciju, možda baš Kinu“ – rekao je trener Gvangžua.

Lipi je otkrio da je svojevremeno imao i zanimljivu ponudu madridskog Reala, ali da tada nije bio u mogućnosti da je prihvati.

„Real me je zvao kada sam vodio Juventus, a tada mi nije padalo na pamet da razmišljam o bilo kom drugom klubu2 – objasnio je 65-godišnji stručnjak.

Lipi u svojoj kolekciji trofeja ima i onaj najznačajniji, „Zlatnu boginju“ osvojenu sa reprezentacijom Italije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine. Pored toga ima ukupno sedam šampionskih titula sa Juventusom i Gvangžuom, po jedan nacionalni kup s aoba tim i po jednu Ligu šampiona Evrope i Azije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter