0
Tenis

FOTO: WTA

WTA: Jelena skočila na sedmo mesto, Ana i dalje 12.

Objavljeno: 17.02.14 u 09:10

Na danas objavljenoj novoj WTA rang listi najbolje srpske teniserke nisu mnogo popravile ili pokvarile pređašnji plasman.

wta

Najznačajnije je to što je polufinale Dohe Jeleni Janković donelo skok sa osmog na sedmo mesto, Ana Ivanović je i dalje na 12. poziciji, dok je Bojana Jovanovski skluiznula za jednu stepenicu pa je sada 42. Među 200 najboljih nalatze se još Vesna Dolonc koja je od ponedeljka na 117. mestu što je za dve pozicije lošiji plasman u odnosu na prethodnu nedelju, Jovana Jakšić je takođe skliznula za dva mesta pa je sda 148., a Aleksandra Krunić je na 151. mestu.

U samom vrhu ej došlo do određenih promena, ali ne i na prvom mestu koje suvereno drži Serena Vilijams. Međutim, Viktorija Azarenka je pala sa drugog na četvrto mesto, Na Li je sada prvi pratioc Amerikanke, dok je Agnješka Radavnska na trećoj poziciji. Marija Šarapova je peta, a iza nje su se do 10. mesta poređale Petra Kvitova, jelena Janković, Anđelik Kerber, Simona Halep i Sara Erani.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter