0
Evropske lige

Baloteli: Biće teško, ali navijaću da Siti izbaci Barselonu

Objavljeno: 17.02.14 u 19:22

Kontroverzni napadač Milana, Mario Baloteli, u intervjuu za ‘Marku’ je govorio o predstojećem duelu sa Atletiko Madridom u osmini finala Lige šampiona, Dijegu Simeoneu i Dijegu Košti, pa i o svom treneru Klarensu Sedorfu.

Mario Baloteli

„Simeone je bio vrhunski igrač i sada radi sjajan posao kao trener. Čuo sam da je želeo da me dovede u svoj tim, uvek je čast kada vas neko takav pohvali. Ipak, trenutno sam igrač Milana i ne mogu vam reći ništa više od toga. Utakmice protiv Atletiko Madrida će biti mnogo teške, iako nam mnogi pripisuju ulogu autsajdera u tom duelu. Imaju Dijega Koštu koji igra sjajno od starta sezone, ali ovo je timska igra, ne individualna borba pojedinaca“, rekao je Baloteli.

Napadač Milana je zatim govorio o odnosu sa trenerom Klarensom Sedorfom:

„Razgovarao sam sa Sedorfom o situacijama sa ekipom i stvarima koje moram uraditi na terenu. On je rođeni pobednik i pravo je uživanje slušati ga u svlačionici. Bio je veliki igrač, želi da nastavi uspešnu karijeru kao trener. Nadam se da će sve biti dobro“.

Za kraj je Mario izrazio želju da Mančester Siti, njegov bivši klub, izbaci Barselonu u osmini finala Lige šampiona:

„Navijaću da Siti eliminiše Barselonu. To neće biti ni malo lako za boje bivše saigrače. Barselona spada među glavne favorite za osvajanje Lige šampiona“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter