1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Pad koncetracije odlučio pobednika (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.14 u 23:28

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je pad koncetracije u finišu utakmice koštao njegovu ekipu poraza od Cedevite u Zagrebu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Loše smo otvorili meč. Dozvolili smo protivniku da se razigra i da stekne prednost. Uspeli smo da se vratimo i nakon toga je u kontinuitetu naša igra bila dobra, sve do slabe poslednje četvrtine. Na kraju treće deonice kad su postigli poene uz zvuk sirene, dozvolili smo im da se vrate u igru, a u zadnjoj smo igrali bez koncentracije. Cedevita je znala da iskoristi naše greške. Izgubili smo mnogo lopti, a na kraju smo i poslednji napad odigrali bez koncentracije“, rekao je Radonjić, a prenosi sajt ABA lige.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. U pravu je covek, igraci su mnogo umorni. Pojedinci igraju po 38 minuta na svakom mecu! Treba malo da se odmore i da im se smanji malo minutaza na 20, 25 min. po mecu. Ali i tu je problem jer nema igraca na klupi ko da se sa njima rotira? Ocigledno je da moraju da kupe jos igraca, barem po jos dvojicu na svakom mestu u timu. Ali klub nema para i ja ne znam kako ce to da rese do kraja sezone? Mozda je resenje da vrate neke igrace koje su oterali prosle i ove sezone?? Nemam pojma ali taj umor..tesko je to..osetio se zbog svih prethodnih desavanja rece Radonjic. Sta reci? Osim da izgubise. Nego stacemo u derbiju ako i tada budu umorni a Bogdanovic pocne da pogadja, Pavlovic, Kinsi?? Moraju dobro da se odmore i….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter