0
Ostali sportovi

Foto: starsport

Kolašinac blizu nacionalnog rekorda

Objavljeno: 16.02.14 u 23:55

Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Asmir Kolašinac zabeležio je rezultat od 20.61 metara na Prvenstvu države u Novom Sadu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Asmir je imao sjajnu seriju bacanja i kugla je u svakom hicu letela preko 20 metara. U prvoj seriji bacio je 20.45m, druga serija 20.07m, treća serija 20.25m, peta serija 20.16m i za kraj najbolji hitac od 20.61 metar.

“Osećao sam se zaista sjajno. Svoj cilj za ovo takmičenje sam ispunio. Žao mi je što kugla nije preletela preko 20.64 metara, ali kada se sve kockice poklope nadam se novom državnom rekordu. Tehnički nije bilo sve sjajno što dokazuje da imam još lufta do Svetskog prvenstva, kada bi trebalo da budem u punoj formi“, izjavio je Asmir Kolašinac koji je zadovoljan svojim današnjim takmičenjem.

Ovaj rezultat trenutno je osmi na svetu i samo 70cm manji od prvog mesta, što Asmiru daje dodatnu motivaciju za dalje. Sledeći put će na bacalište izaći 22.februara na Balkanijadi u Istanbulu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter