0
Ostali sportovi

FOTO: VK Crvena zvezda

Zvezda bolja od Partizana i u drugom ovosezonskom derbiju

Objavljeno: 15.02.14 u 18:43

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su i u drugom ovosezonskom derbiju, igranom u okviru 11. kola nacionalnog šampionata, ekpi Partizana rezultatom 11:9.

FOTO: VK Crvena zvezda
FOTO: VK Crvena zvezda

Partizan je prvi poveo golom Gavrila Subotića, ali je Zvezda već u sledećem napadu stigla do izjednačenja. Denis Šefik je uspeo da odbrani peterac Mandiću, nakon čega su crveno-beli postigli dva pogotka i poveli sa 3:1 na kraju prve četvrtine.

U drugoj deonici Zvezda je povećala prednost, a Partizan promašio još jedan peterac. Ipak, crno-beli su zaigrali znatno agresivnije nakon toga i vrlo brzo stigli do potpunog preokreta i vođstva 5:4. Vuk Rašović je drugim golom na meču doneo izjednačenje Zvezdi i konačan rezultat na poluvremenu 5:5.

Na startu treće deonice ponovo crveno-beli prvi postižu pogotke, strelci su Nikola Vukčević i Viktor Rašović, dok je na drugoj strani Dušan Mandić prepolovio zaostatak Partizana za 7:6. Zvezda je nastavila da podiže nivo svoje igre, Šefik je sjajno branio i golovima Mana, Vukčevića i Vapenskog stigla do, činilo se tada, nedostižnih 10:6.

Ipak, usledilo je opuštanje koje su vaterpolisti Partizana iskoristili da priđu na 10:9, zahvaljujući golovima Dedovića, Ćuka i Čučkovića. Međutim, crno-beli su u sledećem napadu propustili priliku za novo izjednačenje, na drugoj strani Strahinja Rašović postiže novi pogodak i donosi trijumf Zvezdi 11:9.

Nakon ovog kola Crvena zvezda ima deset pobeda i jedan poraz, dok je Partizan zabeležio sedam pobeda i četiri poraza.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter